بصي ياجميل اول حاجه بنجيب الشوربه اي شوربه بس انا بفضل شوربة ???? ونحظ كميه مناسبه للملوخيه اللي عندنا وزي ماانتي عايزه خفيفه ولا تقيله
نضيف للشوربه مكعب مرقة دجاج ونسيبها تغلي ونجيب حبه طماطم متوسطه وفلفل حار وفلفل رومي و4فصوص توم ونقطع كل ده قطع صغيره جدا ونحطهم في الشوربه ونسيبهم يغلوا
وعلي جنب نجيب حوالي 8فصوص توم ونفرمهم ونحطهم في طاسه تيفال ويفضل تكون صغيره علشان التوم مايتحرقش ونحط عليه معلقة سمنه وحبة زييت مش كتييير ونرفعهم علي النار ونرجع تاني للشوربه نحط فيها الملوخيه ونسبها تغلي غلوة واحده مع التقليب المستمر هاه غلوه واحده لو زودتي انا مش مسؤلة
هيكون التوم احمر ونكون ماسكين غطاء الحله في ادينا نحطه ونغطي بسرعه علشان الريحة تفضل فيهاوثواني ونشيل الغطاء تاني علشان ماترقدش في الحله وبالف هنا وشفاء وصدقيني الريحه هتقلب العماره كلها
اجري افتحي الباب الجيران بتخبط عايزيين يعرفوا ايييه الريحه الحلوه اللي طالعه من الكمبيوتر دي هههههههههههههههه
نضيف للشوربه مكعب مرقة دجاج ونسيبها تغلي ونجيب حبه طماطم متوسطه وفلفل حار وفلفل رومي و4فصوص توم ونقطع كل ده قطع صغيره جدا ونحطهم في الشوربه ونسيبهم يغلوا
وعلي جنب نجيب حوالي 8فصوص توم ونفرمهم ونحطهم في طاسه تيفال ويفضل تكون صغيره علشان التوم مايتحرقش ونحط عليه معلقة سمنه وحبة زييت مش كتييير ونرفعهم علي النار ونرجع تاني للشوربه نحط فيها الملوخيه ونسبها تغلي غلوة واحده مع التقليب المستمر هاه غلوه واحده لو زودتي انا مش مسؤلة
هيكون التوم احمر ونكون ماسكين غطاء الحله في ادينا نحطه ونغطي بسرعه علشان الريحة تفضل فيهاوثواني ونشيل الغطاء تاني علشان ماترقدش في الحله وبالف هنا وشفاء وصدقيني الريحه هتقلب العماره كلها
اجري افتحي الباب الجيران بتخبط عايزيين يعرفوا ايييه الريحه الحلوه اللي طالعه من الكمبيوتر دي هههههههههههههههه